Асен Блатечки е щастлив,  че най-сетне е открил подходяща жена

...
Асен Блатечки е щастлив,  че най-сетне е открил подходяща жена
Коментари Харесай

Асен Блатечки е щастлив, че е открил любовта на 50

Асен Блатечки е благополучен,  че най-накрая е разкрил подобаваща жена за себе си, въпреки и в по-зряла възраст. Той има връзка с някогашната банкерка Елеонора Янакиева от близо 2 лета. „ Трябваха ми 50 години, с цел да открия верния човек за мен. Актьорът признава, че тя го впечатлила с всичко.

 

Двамата с настоящата му възлюбена населяват жилището на актьора в центъра на София и очевидно се схващат доста добре, поради обстоятелството, че връзката им процъфтява. Червенокосата красавица се занимава с финанси – работи в огромна компания за произвеждане на растителни масла и слънчоглед, а преди този момент е била кадър на една от водещите банки в страната

Елеонора не се отлепя от Блатечки и го съпровожда даже по време на служебните му задължения. Неотдавна бяха дружно в Испания, където Асен показа пиесата „ Този филм ” с колежката си Антоанета Добрева – Нети. Приятелката на звездата не е от артистичните среди, само че добре се вписва в компанията му.


След раздялата си с Диляна Попова родният секссимвол се опитваше да пази персоналния си живот в загадка, само че към този момент не крие, че сърцето му е заето. Говори се, че Блатечки мъчно претърпял разлъката с манекенката само че след известно време осъзнал, че е било за положително. Синеоката брюнетка е признавала, че и двамата са с сложни характери, по тази причина не се разбирали добре. Често стигали до кавги, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържат естествени връзки поради детето и са оставили неприятностите в предишното.


Асен се надява синът му да тръгне по неговите стъпки и да го наследи в специалността. По думите му дребният бил доста артистичен и музикален. Третокласникът учи в Музикалното учебно заведение в столицата, въпреки че да заляга над уроците не е най-любимото му занятие.


Блатечки има и пораснала щерка от първия си брак – Катерина, която е студентка по архитектура в Лондон. „ Ако някой ще ме наследи,  то това ще е Борил. Той доста желае да го повеждам по малките екрани. Кати към този момент се е заела с архитектурата и си е избрала своя път “, споделя артистът.


Ето какво още е споделял той по адрес на децата си:  „ Научиха ме да бъда доста по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, тъй като внезапно други хора станаха по-важни от мен. И то по един категоричен метод. Децата ни, освен моите, а на всички нас, са доста по-чувствителни. Усещат света по един по-различен метод от родителите си. В този смисъл – на цялото отношение към природата, към живота, към общуването, аз се изучавам на доста от тях ”, описа още Блатечки за наследниците си.


Тази пролет Асен ще чукне 53 години. Той към този момент няма сили и предпочитание да сменя дамите, а желае да свие фамилно гнездо. Настоящата му партньорка е идеална за тази цел, тъй като му влиза в ситуацията, схваща специалността му и не го ревнува от колежките. Прави усещане, че тя много наподобява образно на първата му брачна половинка Катерина.

 

Макар да е към този момент на междинна възраст, артистът се старае да се поддържа във форма за по-младата си другарка. Той тренира постоянно, с цел да няма провиснал стомах и си поставя ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на изкуството, Асен е суетлив и не му е все тая по какъв начин наподобява.

Инфо: Уикенд

Тагове: Елеонора Янакиева Асен Блатечки Диляна Попова Борил Антоанета Добрева – Нети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР